Hot Yoga Stockholm

Angelica Majoros

angelica
Angelica Majoros är lärare och delägare i Hot Yoga Stockholm.

Angelica är född och uppvuxen i Stockholm. Hon har rest mycket och har under perioder i sitt liv bott utomlands i Chamonix och New York. Det var i New York som Angelica 1999 upptäckte och började praktisera Bikramyoga (hon har även praktiserat andra yogaformer).

Angelica har en aktiv bakgrund och är bl.a. en erfaren skidåkare. Hon har ägnat sig åt ett flertal yrken framför allt inom restaurang, fotografi samt med funktionshindrade människor. Det gemensamma inom hennes yrkesliv är arbetet med människor, vilket hon tycker är oerhört spännande och utvecklande.

Efter en tids utforskande känner Angelica att hon äntligen har hittat hem, tack vare och i sin yoga. Från att i början ha upplevt yogan som en bra träning och ett skönt avbrott från det hektiska och intensiva livet i N. Y. övergick detta snart till ett djupare intresse för yogan i sin helhet. Yogan har hjälpt Angelica att nå balans i sitt liv, att finna lugn och harmoni, att lära känna sig själv bättre både kroppsligt, mentalt och själsligt.

På det fysiska planet har Angelica med hjälp av Bikramyoga blivit av med ett flertal gamla skador såsom en axelledsskada vilken efter en operation inte blev bra, en nackskada efter en skidolycka, knäledsskador (två uttöjda ledband) och återkommande inflammationer i skuldra och rygg. Dessutom är den överrörlighet, som tidigare orsakat instabilitet och besvär, nu under kontroll.

Angelica har på många plan fått uppleva yogans fantastiska värld och efter att år 2004 blivit certifierad av Bikram Choudhury har hon nu satsat helhjärtat på yogan. Hon är idag väldigt glad över att ha möjligheten att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Hon är positiv till att få sprida det yogiska medvetandet, att guida andra till att finna balans i sina liv, att få hjälpa både sig själv och andra att finna och utveckla sin egen förmåga.

————————————————————————————-

Bikram yoga Collage of India, Teacher Training 2004

Bikram yoga Collage of India, Advance Seminar 2010, 2011, 2012.

ISHTA Yoga Scandinavia’s YinYoga Teacher Training 2013

Yogic Physical Culture Academy with Tony Sanchez, Core26+ Ghosh Lineage, 2013

Ray Long Anatomy course, 2014

Ray Long Anatomy course, 2015

YPCA with Tony Sanchez, Master Core, Ghosh Lineage, 2015

YPCA with Tony Sanchez, Advance Practice, Ghosh Lineage, 2015

YPCA with Tony Sanchez, Ghosh Vinyasa Flow, 2016

Basmedicinsk grundkurs 100 tim, 2018