Hot Yoga Stockholm

Hanna Malmberg hannaM

Hanna är född 1980 i Arboga och uppvuxen mesta delen i Malmö. Flyttade som 16- åring upp till Stockholm för att börja vid Svenska Balettskolan i Stockholm. Genom dansen lärde hon sig tidigt om kroppens fysiska lagar och hur mycket viljestyrka det krävs att komma dit man vill. Men att allt är möjligt bara man inte ger upp om sig själv.

Efter 4 år som professionell dansare ville Hanna hitta nya uttrycksformer och började på Teaterhögskolans skådespelarlinje. Under utbildningen opererades hon oväntat för en åkomma som gav henne ett uppvaknande om att hennes fysiska hälsa inte var så bra som hon trodde och att det var dags att börja ta hand om sin kropp och sin själ. Då fann hon yogan! Hon praktiserade Hatha yoga i 3 år för att sen bli Ashtanga My spirit yoga instruktör och år 2008 provade hon Bikramyoga för första gången och föll pladask.

Yogan har fått Hanna att omvärdera sitt liv och gett henne en balans både på det fysiska planet men också emotionellt. Att alltid lyssna på sin kropp och vara öppen inför livets olika vändningar. Att kunna motivera andra människor att lära känna sin kropp och möta sig själv är det som driver Hanna i sin undervisning. Att få människor att växa till sin fulla potential!

————————————————————-

Bikram yoga Collage of India, Teacher Training 2010

Ashtanga My spirit yoga instruktör

Ray Long Anatomy – 10hr 2015