Hot Yoga Stockholm

Johanna Horisk johannaH

Johanna Horisk lärare och delägare i Hot Yoga Stockholm.

Johanna är född och uppvuxen i Stockholm. Hon utvecklade tidigt ett stort intresse för hälsa, kost och fysiskt aktivitet. Under universitetsstudierna i Linköping ledde hon klasser i studentgympa och aerobics. Hon har även ägnat sig åt löpning, skidåkning, dans och ett flertal andra sporter.

Yrkesmässigt har Johanna sin bakgrund inom management consulting och finansbranschen. Hon introducerades till Bikramyogan 2003 genom barndomsvännen Angelica och kände direkt att det var ett perfekt sätt att komma ifrån en ofta ganska stressig vardag på jobbet. Till en början såg hon yogan som ett komplement till andra träningsformer men yogaintresset växte snabbt och såväl gymbesöken som löprundorna kändes snart överflödiga.

Johanna har även provat andra yogaformer men alltid kommit tillbaka till Bikram/Hot yoga då den helt enkelt får henne att må bäst. Bikramyogan har bl.a. hjälp att lösa upp spänningar i nacke, skuldror och armar som byggts upp under många år framför datorn.

Sedan 2008 då Johanna blev en certifierad av bikramyogainstruktör har hon ägnat all sin tid åt yogan. Hon tycker att det är en fantastisk gåva att få ägna sig åt att sprida yogan och få fler personer att uppleva dess välgörande effekter för kropp och själ.

———————————————————————-

Bikram yoga Collage of India, Teacher Training fall 2008

Bikram yoga Collage of India, Advance Seminar 2010, 2011

Yogic Physical Culture Academy with Tony Sanchez, Core26+ Ghosh Lineage, 2013

Ray Long Anatomy course, 2015

Yogic Physical Culture Academy with Tony Sanchez, Ghosh Vinyasa Flow, 2016

Basmedicinsk grundkurs 100 tim, 2018