Hot Yoga Stockholm

På gång i yogastudion

  • 23 feb, kl.10:30-12:30 (2 h): Temaklass med Ester: Yoga Nidra

Yoga Nidra är en guidad djupavslappning där kroppen är i sömnläge men sinnet är vaket. I det meditativa tillståndet genereras både energi och avslappning. Som en väg in till avslappningen kommer klassen att inledas med asanas, liknande en Hot90-klass med någon extra andningsövning på slutet och därefter yoga nidra.

  • 13 mars, kl.9:30: Temaklass med Hanna – Yamas

Kom och ta yogan djupare genom att ta denna temaklass med fokus på Yamas som är den första grenen av Yogans totalt åtta grenar som Patanjali beskriver i Yoga Sutas. Yamas består av fem principer om vad vi vill undvika för att inte orsaka negativa effekter på oss själva och vår omgivning. Yamas är användbara såväl på yogamattan som i livet utanför yogasalen. ALLA är välkomna!

  • 6-7 april: Bandhas-workshop med Bea och Hanna

Under denna workshop kommer vi att gå igenom de bandhas (kroppslås) som gör att du kan yoga på ett hälsosamt, skadefritt och långsiktigt sätt. När du yogar med bandhas både sparar du energi och skyddar dina leder. Vi kommer att koppla ihop bandhas med Bikramyoga-seriens poser. Denna workshop är för alla! Både för dig som nyligen börjat och även för dig som har hållit på i flera år

  • 23 april – 23 maj: 30-dagarsutmaning! Läs mer här.

  • 5-9 juni 2019: Immersion week with Sherie! Läs mer här.

  • 31 augusti – 7 september 2019: Yogaresa till Italien! 

Vi har återigen lyckats boka en vecka i den omåttligt populära villan ”In Sabina” och kommer för fjärde året att kunna erbjuda en yogaresa dit. Årets resa är fullbokad men det går bra att ställa sig på väntelista. Läs mer om yogaresan HÄR.