Hot Yoga Stockholm

På gång i yogastudion

  • 2 februari: Häng med oss på Yoga & Science 

Om du är intresserade av hur yogan påverkar oss både kroppsligt och själsligt så är denna föreläsning ett utomordentligt tillfälle att få reda på den senaste forskningen kring yogan. Boka med denna kod: YS2020HOT så får du 200 kr rabatt t.o.m. 31 dec 2019. Läs mer om konferensen här.

  • 7 februari 2020: Häng med oss på Yogagalan

Vill du gå med oss på med oss på Yogagalan den 7 februari? Då kan du få en ordentlig rabatt på 300 kr om du använder denna kod: hotyogastockholm. Läs mer om Yogagalan här.

  • 2 – 31 mars 2020: Vårens 30-dagarsutmaning!

Lägg in i kalendern och börja planera för denna utmaning redan nu. Som vanligt kan du välja mellan att yoga 5 dagar i veckan i 4 veckor eller varje dag i 30 dagar. Detta är en fantastisk möjlighet att ta din yogapraktik ett steg vidare, såväl fysiskt som mentalt.

  • 22 – 24 maj 2020: Yogaresa till Grinda!

Nästa yogaresa till Italien bokades upp rekordsnabbt och vi kommer därför även att erbjuda en yogahelg på Grinda i Stockholms skärgård 22-24 maj 2020. Ett fantastisk tillfälle för dig som vill ge dig själv tid för reflektion och återhämtning och även en möjlighet att fördjupa din yogapraktik. Vänta inte med att boka in dig om du vill vara säker på att få en plats. För mer info och bokning se HÄR

  • 3 – 7 juni 2020: Sadhana in the City med Sherie!

Vi är väldigt glada över att återigen kunna erbjuda en yoga-immersion med Sherie Van Den Wijngaard på Hot Yoga Stockholm! Detta innebär 5 heldagar fyllda med yoga. Temat för veckan är i år ”Yamas and Niyamas in action” och fokus kommer att vara på vägen till klarhet i rörelser. Mer info om veckan och bokning kommer snart.

  • 5 – 12 september 2020: Yogaresa till Italien! 

Vi har återigen lyckats boka en vecka i fantastiska In Sabina! Resan blev fullbokad rekordsnabbt i år men om du vill ställa dig på väntelista (och få förtur nästa år) maila oss gärna på retreat@hotyogasthlm.se!