Hot Yoga Stockholm

Underbara Sherie van den Wijngaard gästar oss 15-19 januari 2020

Vi är oerhört tacksamma över att Sherie återigen kommer till oss för att dela med sig av sin enorma kunskap inom yogan. För oss på Hot Yoga Stockholm spelar Sherie en speciell roll som mentor, inspiratör och vän. Sherie besitter stor kunskap inom yogans alla grenar och alltså inte bara vad gäller de fysiska yogapositionerna (asana), med vilka yogan ibland likställs i västvärlden. Yogan kan (om du vill) så småningom bli ett sätt att leva, ett sätt att förhålla sig till sig själv och andra. Men även om du bara intresserad av de fysiska aspekterna av yoga, vilken självklart är helt ok, så kommer du att lära dig massor av Sherie (inte minst på lördagens workshop).

Detta kommer Sherie att undervisa:

onsdag 15 jan, kl.17: Bikramyogaklass, 90 min

torsdag 16 jan, kl.9.30: Sadhana-klass, 2 h

fredag 17 jan, kl.9.30: Sadhana-klass, 2 h

lördag 18 jan, kl.10.30: Sadhana-klass, 1:45 h

lördag 18 jan, kl.12.30: Workshop, 2,5 h – Discover your Shoulders and Pelvis!

In this workshop we will learn our own body proportions and their needs for a healthy and stable yoga practice. Mat, towel and notebook required.

Höfter och axlar är komplexa leder och för många lite svåra att ha koll på i sitt yogautövande. Många har även smärtor i dessa områden varför denna workshop är extra viktig. I workshopen kommer vi att göra konkreta övningar för att träna på att stabilisera och rotera dessa leder på ett hälsosamt och effektivt sätt. Du kommer att lära dig varför du bör göra saker på ett visst sätt för att få ut maximalt av din yogautövning. Det du lär dig på workshopen kan du sedan applicera på alla yogaställningar du utför i en yogaklass. Missa inte denna chans att lära dig av en av de mest kunniga yogalärarna i modern tid!

söndag 19 jan, kl.8.30: Sadhana-klass, 1:45 h

söndag 19 jan, kl.10.30: Workshop – Pranayama, Kriya and Meditation, 2 h

Sherie kommer att leda oss genom ett antal Pranayamas (andningsövningar) samt Kriyas. Kriyas är en kombination av andning och rörelser som vi gör för att rensa kropp och sinne inifrån och ut, samt för att få energi och även ge återhämtning. Workshopen avslutas med en meditation där vi tränar oss på att inte reagera på yttre sinnesintryck, hitta fokus och koncentration samt möjligen, slutligen, hamna i ett meditativt tillstånd, om så bara för en liten stund. En workshop där du får chansen att både varva ner och fylla på med energi:-)

Priser & bokning:

  • Sadhana-klasserna: av tradition 100 kr kontant i donation direkt till läraren – Ingen föranmälan
  • Bikramklassen: gratis för alla med giltigt medlemskort – Ingen föranmälan
  • Workshops: 400 kr för lördagen (2,5 h) och 350 kr för söndagen (2 h) – Förbokas i samband med betalning i receptionen eller i via nätet (se nedan).

Att tänka på vid bokning på nätet: Observera att du måste göra bokningen på Workshop-fliken (använd länken nedan) som tar dig vidare till Webbshoppen för betalning. Du behöver även vara inloggad på den profil du bokar för (du kan alltså inte boka till andra via din profil). Var även noga med att kolla vilken dag du bokar, om du vill gå båda dagarna behöver du göra två separata köp. Gå vidare till bokningen HÄR.