Hot Yoga Stockholm

Yoga retreat Italien - Hot Yoga Stockholm 

yogaroom1

 

italiengarden

YOGARESA Till Italien 31 augusti – 7 sept 2019

IPoolVi åker tillbaka till ”In Sabina”, denna fantastiska pärla som ligger inbäddad i grönskande dalar och olivlundar endast en timme från Rom. Vi yogar varje dag i den underbara yogapaviljongen som är omgiven av magisk miljö. Yogaklasserna som erbjuds kommer att vara alla de olika yogaklasser som vi idag har på schemat i studion. Veckan kommer utöver de dagliga yogaklasserna att fyllas ut av yogaworkshops, utflykter för de som vill, häng vid poolen och naturligtvis en massa fräsch, hälsosam och framför allt god mat.

Detta ingår i priset:

  • Frukost, lunch och middag alla dagar (förutom fredag middag)
  • Delat eller eget boende
  • Dagliga yogaklasser
  • Yogaworkshops

Vi kommer utöver ovanstående arrangera några frivilliga aktiviteter/utflykter för de som vill.

ItalienLounge

Priser:

– Delat boende 12900 kr/yogi

– Enkelrum 16900 kr

Bokning sker genom att genom att maila retreat@hotyogasthlm.se samt betala in anmälningsavgiften på 2.500 kr i receptionen. Läs även bokningsreglerna nedan.

Bokningsregler: Anmälan till retreaten sker genom att du betalar anmälningsavgiften på 2500 kr i receptionen i studion. Du blir då garanterad en plats och anmälan blir bindande. Avbokning kan sedan endast ske vid sjukdom/skada mot uppvisande av läkarintyg. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning. Resterande belopp ska sedan betalas senast den 1/6 2019. Fram t.o.m. 1/6 2019 gäller återbetalning av det inbetalade beloppet (förutom anmälningsavgiften) vid avbokning p.g.a. skada/sjukdom. Om avbokning sker efter den 1/6 2019 återbetalas 50% av det totala beloppet. De flesta har ett ganska generöst avbeställningsskydd när man betalar med sitt bankkort, eller via sin hemförsäkring. Det är något du kan kolla upp själv.