Hot Yoga Stockholm

Yoga retreat Italien - Hot Yoga Stockholm 

yogaroom1

 

italiengarden

YOGARESA Till Italien 5 – 12 sept 2020

IPoolMissa inte chansen att åka med oss till fantastiska In Sabina! Denna magiska plats ligger inbäddad i grönskande dalar och olivlundar, endast en dryg timme från Rom men ändå helt avskärmad från storstadens miljö och tempo. Vi yogar varje dag på yogaplattformen med underbar utsikt och på väg från klassen kanske du plockar ett perfekt moget fikon:) Yogaklasserna som erbjuds är en mix av de klasser som finns på schemat i studion. Veckan kommer utöver de dagliga yogaklasserna att fyllas ut av workshops, promenader och utflykter för de som vill, häng vid poolen och naturligtvis en massa fräsch, hälsosam och framför allt god vegetarisk mat. Det brukar även komma några väldigt duktiga massörer till Villan som man kan boka tid hos om man vill. 

Detta ingår i priset:

  • Frukost, lunch och middag alla dagar utom fredag middag (på ankomstdagen ingår middag och på avresedagen frukost)
  • Delat eller eget boende (se priser nedan)
  • Dagliga yogaklasser
  • Yogaworkshops

Vi kommer utöver ovanstående arrangera minst en frivillig utflykt för de som vill.

Priser:

  • Enkelrum: 16 900 kr
  • Delat boende (2-3 yogisar): 12 900 kr/yogi
  • Tält, ”singelrum” (= eget tält): 12 500 kr
  • Grannhus dubbelrum: 12 000 kr/yogi
Bokning sker genom att genom att maila oss på retreat@hotyogasthlm.se samt betala in anmälningsavgiften på 2.500 kr i receptionen eller i webshoppen här. Läs även bokningsreglerna nedan.

Bokningsregler: Anmälan till retreaten sker genom att du betalar anmälningsavgiften på 2500 kr i receptionen i studion. Du blir då garanterad en plats och anmälan blir bindande. Avbokning kan sedan endast ske vid sjukdom/skada mot uppvisande av läkarintyg. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning. Resterande belopp ska sedan betalas senast den 1/6 2020. Fram t.o.m. 1/6 2020 gäller återbetalning av det inbetalade beloppet (förutom anmälningsavgiften) vid avbokning p.g.a. skada/sjukdom. Om avbokning sker efter den 1/6 men före den 1/8 2020 återbetalas 50% av det totala beloppet, efter den 1/8 sker ingen återbetalning. De flesta har ett ganska generöst avbeställningsskydd när man betalar med sitt bankkort, eller via sin hemförsäkring. Det är något du kan kolla upp själv.