Så arbetar vi för att minska smittspridningen av covid-19

covid-strategi

Yoga tryggt med oss

Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta erbjuda yogaklasser både för dig som vill eller behöver stanna hemma, via online-klasserna, och för dig som vill fortsätta att yoga i studion. Det är väldigt viktigt att vi har möjlighet att upprätthålla vår yogapraktik i dessa oroliga tider, såväl för den fysiska som den mentala hälsan.

Följande åtgärder har vidtagits:

Vi har sedan tidigare kommunicerat en rad åtgärder som vi vidtagit för att ni ska kunna känna er trygga med att yoga i studion (se nedan) och nu lägger vi till ytterligare tre åtgärder för att göra vad vi kan för att begränsa smittspridningen i samhället.

– Vi vädjar till alla er som har möjlighet att byta om och duscha hemma, att göra det istället för i studions omklädningsrum
– Fr.o.m 10/4 förlänger vi tiden mellan klasser i studion till minst 1 timme
– Uppmanar alla att hålla avstånd till varandra i såväl yogasal, omklädningsrum som receptionsområde (minst 1 meter)
– Vi pausar uthyrning av mattor för såväl elevers som personalens trygghet

– Välkomnar friska elever på våra klasser
– Begränsar antal deltagare till max 30 personer/klass
– Rengör studion extra noggrant, tex desinfekterar handtag, handfat, ljusknappar flertal gånger per dag
– Vi har tillfälligt bytt ut småhanddukarna i toaletterna till pappersservetter
– Uppmanar elever och personal att hålla god handhygien och tvätta händerna både innan och efter klass
– Uppmanar elever och personal att i möjligaste mån undvika kommunala transportmedel till och från yogastudion

Vad gör vi för att ta oss igenom detta och för att fortsätta erbjuda yoga på ett flexibelt sätt?

Vi jobbar på för att hålla igång studion och verksamheten så mycket som möjligt och samtidigt lyssna och agera efter de rekommendationer som råder.

Vi erbjuder yogaklasser både i studion, inspelade yogaklasser online samt live-yogaklasser online. Vi förbereder även för att variera utbudet av yogaklasser online ännu mer med flera olika längder på klasserna, samt lägga till några varianter av klasser. Se veckans online-klasser genom att titta på Aktuellt schema.

Vad kan du som medlem eller icke-medlem göra för att stötta oss? Faktiskt ganska mycket.

Förnya ditt yogakort, även om restriktionerna för socialt umgänge kvarstår och du kanske inte ens har möjlighet att gå. Då möjliggör du för oss att fortsätta verksamheten både nu och framöver.

Vi fortsätter att vädja till att inte frysa era kort under denna period. Detta för att hjälpa oss att fortsätta hålla vår verksamhet i gång och vid liv tills det är möjligt att köra igång som vanligt igen.

Köp privatlektioner. Visa ditt stöd genom att köpa privatlektioner för framtida bruk. Vi förlänger giltighetstiden så att du kan använda dessa senare, när det passar dig bäst. Vi har dock gott om tider nu om det skulle passa dig bra. Vi är då ensamma i studion. Detta är ett stöd för både studion och våra lärare.

Vi ser till att erbjuda yoga oavsett om kraven för isolering skulle förstärkas eller om vi på grund av omständigheterna rentav skulle tvingas att stänga ner yogastudion tillfälligt. Skulle detta hända ser vi såklart även över giltighetstiden på alla kort.

Under april har vi erbjudanden på klippkort och vi rabatterar även våra privat-lektioner med 10% för att så många som möjligt ska ha möjlighet att hjälpa till. Du kan använda korten/privatlektionerna själv eller ge bort till någon annan. Återigen, vi förlänger giltighetstiden för Privatlektioner till 1 år och påminner om att klippkorten först börjar gälla när du väl börjar  använda dem. För att få dina 10% på privatklass vid köp i Webbshoppen använd PROMO-code PRIVAT.

Gå till Webbshoppen. 

Varmt välkommen till nästa klass i studion eller online!

Med kärlek,
Johanna & Angelica samt all personal på HYS

Dela
Dela på facebook
Dela på email
Dela på pinterest