Vinyasa Krama (90 min)

vinyasa-krama

Vinyasa Krama-klassen är en klass som följer Krishnamacharyas tradition med bandhas, dristi och pranayama som grundstenar. I klassen använder vi oss av vinyasa-tekniken där man synkroniserar andningen med rörelse tillsammans med dristi (visuellt fokus) och kumbhaka (andningsuppehåll). Klassen varieras från gång till gång och intentionen med klassen är att etablera en stark kontakt med sitt center och med sig själv. Sekvenserna är metodiskt uppbyggda, där varje steg förbereder dig för nästa, samtidigt som de har en oändlig flexibilitet.

Poserna i sekvensen kan anpassas till vad eleverna behöver och även sekvensen i sig kan anpassas till de som befinner sig i klassen utan att kompromissa med klassens välgörande uppbyggnad. I denna klass rör vi oss mer i ett flöde och gör ett flertal Vinyasas likväl som vi håller vissa positioner i några andetag. Klassen inkluderar både andning, stående och sittande/liggande poser samt en guidad avslappning.

Passar för: Nybörjare såväl som mer erfarna yogis och dig som gillar att klassen varierar från gång till gång. I Vinyasa Krama-klassen rör vi oss mer dynamiskt och i ett flöde än i våra BY och Hatha-klasser.

Temperatur: ca 30 grader