Livet är föränderligt, likaså tiden på HYS just nu

image-017

Viktig information som berör höstens smittoökning i Sverige och hur vi just nu förhåller oss till detta i studion på HYS

Som ni vet så ökar smittan i Sverige dramatiskt och det var den 16/11 en presskonferens från regering och myndigheter där den alltmer alarmerande situationen i Sverige kommunicerades. Det gavs tydliga råd och restriktioner om bla vikten av social distansering, att undvika att träffa andra människor i den mån man kan, att max träffas 8 personer i grupp.  Det betonades att träffas max 8 personen bör vara normerande ett tag framöver. Det uppmanades även att inte hitta ursäkter eller kryphål för att kringgå dessa restriktioner.

Efter noga övervägande har vi beslutat oss för att stänga studion i ca fyra veckor fr.o.m måndag den 23 november för att på så sätt dra vårt strå till stacken och bidra med att minska risken för ökad smittspridning, att få ner den uppåtgående kurvan och på så vis bistå sjukvården så att dom kan hantera den utmanande situation som är och kommer att vara en tid framöver. Vi hoppas naturligtvis att flera verksamheter gör detsamma så att det bli en verklig skillnad ute i samhället.

Detta har varit ett jobbigt beslut för oss att ta. Vi vet hur mycket yogan betyder för er alla och även för oss, vi vet vikten av yogan och hur den hjälper oss i vardagen på väldigt många sätt, vi vet vikten av att ses och även vikten av att vara i ett sammanhang tillsammans med andra. Det har även varit ett tufft beslut pga att den sätter studion och oss alla som jobbar där i en utsatt position eftersom vi i dagsläget inte får några som helst stöd från myndigheterna.

Vi kommer dock inte att lämna er!

Vad vi kommer att göra för er under tiden studion är stängd:

  • erbjuda dagliga online-klasser via Zoom (live-klasser kommer att spelas in och finnas tillgängliga att ta när det passar ert eget schema). Vi kommer att undervisa de klasser vi har i studion, alla i 60-minuters versioner. Så HÄR fungerar det att ta våra online-klasser.
  • vi kommer att erbjuda privatklasser i studion för er som kan och vill.
  • vi kommer att erbjuda mindre grupper att komma och yoga, max 7 personer.
  • kanske kommer det att komma överraskningar

Vad kan ni göra för oss under kommande veckor:

  • delta i våra online-klasser
  • frys inte ditt yogakort om möjligheten finns. Förnya ditt yogakort istället. Då möjliggör du för oss att fortsätta verksamheten både nu och framöver.
  • köp privatlektioner. Detta är en investering i din egen praktik och hjälper även oss i denna situation. Du behöver inte använda privatklassen just nu utan kan spara den för framtida bruk om det känns och passar bättre. Detta är ett stöd för både studion och våra lärare.
  • Läs mer HÄR om privatklasserna och vilka erbjudanden vi har just nu.

Gå till Webbshopen och köp dina julklappar, privatklasser eller andra yogakort. 

Kanske öppnar vi upp tidigare!

Vi fortsätter att följa utvecklingen i samhället. Om situationen förbättras och möjligheten finns att öppna studion tidigare än planerat så kommer vi naturligtvis att göra det. Vi vill träffa er IRL så snabbt vi bara kan! 4 veckor går snabbt och kanske kommer vi som sagt att öppna snabbare än så.

Yoga för oss är mer än det vi gör på yogamattan. Vi finns där för oss själva, för varandra och för samhället i sin helhet. Inom yogan gör vi vad vi kan för att vi ska må bra, för oss som individer, i grupp och för samhället i stort.

Tillsammans tar vi oss igenom det här, genom att finnas här för varandra, genom att hjälpa varandra, genom att praktisera yoga såväl på som utanför mattan.

Med kärlek och värme, 
Angelica, Johanna och resten av teamet på Hot Yoga Stockholm

Dela
Dela på facebook
Dela på email
Dela på pinterest