Autopay

APcirkel

Vad är Autopay?

Autopay är namnet på den medlem som har yogakort med månadsdragning hos oss. Det innebär att din betalning för ditt yogakort sker automatiskt från ditt bankkort varje månad. Den mest förmånliga varianten är 12 månaders bindningstid, men du kan också välja utan bindningstid. (Alla Autopay-medlemskap har en uppsägningstid om en hel kalendermånad).

Att vara Autopay-medlem öppnar upp för goda rutiner och regelbundenhet i din yogapraktik. Du får möjlighet att fördjupa dig inom yogan med bl a kostnadsfria teknikklasser och rabatterade workshops, privatklasser samt yogaresor. Som Autopay-medlem ges du också möjlighet att dela med dig av yogan och ta med en person gratis fyra gånger per år.

För oss på Hot Yoga Stockholm är en Autopay-medlem en medlem som yogar hos oss regelbundet och är därigenom också en viktig del i att skapa vårt community. Det är våra yogis som kommer ofta och regelbundet som bidrar till den trevliga stämningen, studions utveckling och vår fina gemenskap.

Att vara Autopay-medlem innebär en stor flexibilitet i ditt medlemskap. Dels kan du anpassa ditt medlemskap efter hur mycket du yogar och välja mellan tretton olika varianter på kort. Du kan även under medlemskapets gång justera antalet pass/vecka du yogar. Läs mer om villkoren under rubriken ”flexibelt medlemskap”.

En ny elev hos oss sa en gång att ”det är som en present till sig själv att komma hit och ta klass”. Vi kunde inte beskriva det bättre själva. Genom att bli  Autopay-medlem hos oss skriver du upp dig på att regelbundet ge dig själv sådana där härliga presenter i form av yogaklasser.

Förmånligt och flexibelt

Autopay-medlemskap

Betala per månad
från 490:-

FLEXIBELT MEDLEMSKAP

Vi vet att regelbundenhet är bra men också att livet är föränderligt. Det är viktigt för oss att ge dig som medlem möjlighet att anpassa ditt medlemskap om förutsättningarna för din yogapraktik förändras och du behöver yoga mer, mindre eller inte alls under en period. Att vara Autopay-medlem ska innebära flexibilitet utan krångel. 

Yoga mer eller mindre

Yoga varje dag, någon gång i veckan, dagtid på vardagar eller när du vill. Vi erbjuder dessa nämnda varianter och fler därtill. Oavsett vad du skriver upp dig på för kort när du tecknar medlemskap så går det bra att justera i efterhand om det visar sig att du vill yoga annorlunda längre fram.

 • Justering av medlemskap avseende att öka antal pass/vecka kan göras utan avgift
 • Justering av medlemskap avseende att minska antal pass/vecka görs mot en avgift om 300kr (om bindningstiden om 12 månader inte är över. Efter bindningstiden kan det ske 1 gång utan avgift)
Ta en paus

Ibland sker något oväntat så som skada och sjukdom, eller något väntat så som studier och arbete på annan ort. Då går det givetvis bra att pausa medlemskapet. Här nedan listar vi olika perioder och villkor beroende på anledning och omfattning. 

 • Frysning av medlemskap pga sjukdom/skada styrkt av läkarintyg kan ske med en frysperiod om minst 14 dagar och max 365 dagar.
 • Frysning av medlemskap pga arbete eller studier på annan ort styrkt av intyg kan ske med en frysperiod om minst 90 dagar och max 365 dagar, max en gång per år.

Förmåner för Autopay-medlemskap med 12 mån bindningstid

Utöver yogans fördelar – som absolut blir en naturlig följd av att vara Autopay-medlem och yoga regelbundet – så blir du en del i ett härligt community. Du får flera förmåner som tack för att du är med och bidrar till att studion kan finnas:

 • Yoga överallt, när som helst med fri tillgång till vår online-yoga
 • Kostnadsfria teknikklasser
 • Rabatt på workshops
 • Rabatt på privatklasser
 • Ta med någon att yoga gratis, 4 ggr/år
 • Rabatt i yogashoppen (10 %)
 • Rabatt på yogaresor

Vad gäller för mig som har ett årskort?

Du som har köpt årskort är också en viktig medlem för oss och genom ditt åtagande i studion och din yogautövning bidrar du på samma sätt till den fina stämningen och det härliga community vi har i studion. Du har naturligtvis samma förmåner som en Autopay-medlem, med enda skillnaden i vilka villkor som omfattar medlemskapet.

 

Se prislista och villkor.

Dela