Öppet Hus 30 september

Öppet hus

Lördag den 30 september är det dags för öppet hus på studion. Vi erbjuder fyra olika klasser för endast 50 kr per klass. Perfekt för dig som vill testa på varm yoga för första gången, se hur det är på vår studio eller ta steget och hitta tillbaka till gamla rutiner. 

Schema för öppet hus:

  • 9.00-10.15: Vinyasa Krama 75 min (ENG) med Johanna
  • 11.00-12.00: Bikram Yoga Variation 60 min med Angelica
  • 12.30-13.30: Hot Hatha 60 min med Nedjma
  • 14.00-15.00: Bikram Yoga 60 min med Ingela

Läs om våra olika klasser HÄR

Hur går det till?

Om du inte varit hos oss tidigare ska du först registrera dig online. Därefter köper du 50 kr-drop in och bokar även in dig på den klass du önskar gå på denna dag. Det går bra att boka in sig på flera klasser om en så önskar. Under denna dag erbjuder vi bokning på våra klasser, även för dig som redan yogar hos oss. Vill du inte boka, dyker du bara upp till klassen och deltar i mån av plats

  1. Registrera dig online här
  2. Köp 50 kr-drop in här
  3. Se schemat och boka här

Kom i tid till klassen du vill delta på, speciellt om det är din första gång hos oss. Då rekommenderar vi att du är på plats minst 20 minuter innan klassen. Vi låser dörren 10 minuter före klasstart.

OBS! Även om du bokat en plats i förväg behöver du vara på plats senast 10 minuter före start.

 

Vad behöver jag ta med mig?

Du behöver matta och två handdukar (en till mattan och en till duschen). Om du inte har eget finns det att köpa eller hyra på plats i studion. 

Praktisk info

Det går bra att ta med vattenflaska in i salen men i övrigt lämnas tillhörigheter i omklädningsrummet. Vi har inga skåp men däremot låser vi studion under klassens gång. Det är enbart kortbetalning på studion. Mer info för dig som är ny på studion hittar du här.

Varmt välkommen!

Dela