Paulina, marketing & reception

2

När började du yoga?
– Första gången jag testade på yoga var i München när jag var 14. Jag hälsade på min äldre kusin som gick på bikramyoga varje dag, så jag hängde med henne och blev helt såld på hot yoga! Det var dock inte förrän åtta år senare när jag flyttat till Stockholm som jag hittade till HYS och är hooked sedan våren 2017.

Vad betyder yogan för dig?
– Yogan betyder så oerhört mycket för mig. När jag började på studion år 2017 var jag på en resa mot att finna frid med min kropp och mitt sinne. Jag minns hur jag ganska tidigt kände ett skifte i mina tankar om mig själv, när jag stod och balanserade i någon pose – jag tror det var stående bågen – och jag insåg att ”wow, min kropp kan ju grejer!”. Yogan är fantastisk på det viset. Den kan lära en känna in och känna efter på ett helt nytt sätt. I olika poser, i olika andetag, blir en påmind om sin egen styrka och närvaro.

Vilken är din favoritpose eller andningsövning och varför?
– Jag gillar verkligen kamelen. Den kräver fullt fokus på andning och kontakt med musklerna för att inte tappa styrka. ”Godess pose” är också fin, mest för att jag påminns om en klass jag tog på Internationella kvinnodagen för några år sedan och det råkade bli en klass med enbart kvinnor. Läraren (jag tror det var Mania) lät oss göra den posen och påminde om att vi skulle känna oss som extra starka gudinnor just då. Det var fint.

Vad är det bästa med att jobba i receptionen och med marknadsföring på HYS?
– Det första jag kommer att tänka på är ju såklart människorna; alla härliga yogis som kommer hit och mina härliga kollegor! Kärleken till yogan gör att jobbet som marketing manager absolut känns rätt. Genom åren har HYS varit en bestående och trygg plats för mig som följt med i livets upp- och nedgångar. Det gör det därför självklart att också vilja sprida vetskap om magin från både yogan och denna varma plats vidare.