SCHEMA

Det går bra att komma på våra klasser utan förbokning och det finns i de allra flesta fall plats för dig. Om du vill vara helt säker på att ha en plats eller om du känner att det funkar bra för dig som en extra pepp att komma iväg så erbjuder vi även förbokning. Läs hur bokningen samt hur våra bokningsregler fungerar här.

Vi öppnar 30 min innan klassen börjar och stänger 10 min före start. Ladda ned MBO till din mobil eller surfplatta för enkel åtkomst till det aktuella schemat. Läs mer utförlig beskrivning om respektive klass här. Vi reserverar oss för alla eventuella ändringar i schemat vid t ex helgdagar och semester.

Vi erbjuder dig som inte kan eller vill komma till studion att delta i våra inspelade online-klasser. Allt som krävs är att du har ett aktivt kort hos oss. Klicka på länken HÄR som tar dig till de inspelade klasserna och maila oss på info@hotyogasthlm.se för att få lösenordet.

 Har du inget aktivt kort hos oss och vill delta i online-klasserna kan du köpa vårt månadskort för endast 450 SEK som gäller enbart för online-klasser. Det kan du göra direkt i vår webbshop här. Mejla oss sedan så får du ditt lösenord och kan sätta igång och yoga online.