Specialklass Vinyasa 23/3 kl.8:30 – ”Med ljuset på solhälsningarna”

vinyasa-krama

Solhälsningar utgör ofta en betydande del av en vinyasa-klass och utförs vanligen i början av klassen för att värma upp kroppen samt för att skapa ett mentalt lugn och fokus tack vare de relativt repetitiva rörelserna. Sedan används ofta samma teknik för att binda ihop positioner i s k vinyasas (mini-sekvenser). Att utföra solhälsningarna med god teknik kommer både att göra dina vinyasa-klasser mer njutbara samt göra dig starkare i armar, axlar och bål.

I denna specialklass kommer vi att gå igenom olika varianter av Solhälsning A och Solhälsning B samt vilka modifikationer som kan göras för att minska eller öka svårighetsgrad och belastning. Vi går igenom varje steg i detalj vilket ger dig möjligheter att förbättra och finslipa din teknik. Målet är även att deltagarna ska få ökad kunskap och förutsättningar att kunna välja en variant som hen kan utföra med bra teknik för att på så sätt kunna öka sina färdigheter och med tiden även bli starkare.

Specialklassen innehåller mer teknik och prat än en vanlig vinyasa-klass men du kommer definitivt att få röra på dig. Klassen avslutas som vanligt med en ledd avslappning.

Missa inte denna chans att göra din yogautövning både mer effektiv och samtidigt mer njutbar! 

Lördagen den 23/3 kl.8:30-10

Pris: Gratis för alla med Autopay eller Årskort. 150 SEK för övriga KÖP HÄR, även för dig som inte är medlem hos oss

Boka i receptionen eller BOKA HÄR

Dela