Sportlovsyoga

Sportlovsyoga

Varför inte spendera Sportlovet på vår studio och samtidigt låta ditt barn testa yogan? En av de vanligaste kommentarerna vi hör i studion är ”varför började jag inte att yoga tidigare”? 

Att låta barn få ta del av yoga tidigt kan ge stora fördelar i livet. Låt ditt eller någon annans barn få den möjligheten! Barn och ungdomar under 18 år får 50% rabatt på flera yogakort.

Läs om våra olika klasser HÄR

Vilka klasser passar barn eller ungdomar?

Faktum är att alla våra klasser lämpar sig för barn och ungdom. Ju yngre barnet är desto kortare klasstid föreslår vi. T ex är 60- och 75-minutersklasserna lämpliga att börja med. Om barnet är mellan 6 och 8 år rekommenderar vi halv klasstid och då under den andra halvan. Men självklart kan barn och ungdomar vara med under hela klassen om så önskas. Barn har en god förmåga att lyssna in sina kroppar och inte pressa sig för hårt. Vill de vila, lägger de sig ner och tar det lugnt. Om de inte behöver vila så brukar de heller inte göra det. Barn är överlag skickliga på att ta hand som sig själva under yogaklasserna så länge man som medföljare låter de göra det.

Barn under 18 år har 50% rabatt på flera av våra yogakort

Alla våra yogakort markerade med * på vår prislista ger barn under 18 år 50%.
T ex kan man köpa ett veckorkort till ett barn för 375:-.
Alla rabatterade kort köps på plats i studion.

Att tänka på när man yogar med barn

Det enda som krävs är att barnet är moget nog att kunna vara tyst under yogaklassen. Vill barnet ligga ner stor del av klassen eller hoppa över poser går det alldeles utmärkt. Som medföljare kan man ibland lockas av att ”hjälpa till”, t ex genom att börja visa och/eller viska vad barnet ska göra eller inte göra. Gör inte det. Låt istället barnet få ha sin egen upplevelse av yogaklassen. Barnet tar till sig den informationen i klassen som den är mogen att ta till sig och det räcker alldeles utmärkt! Låt barnet ha sin egen yogaprocess.

OBS: Om barnet endast tar halva klassen och väntar utanför andra halvan är det viktigt att det finns en receptionist på plats i studion. Vi har receptionen bemannad av våra receptionister kvällstid på vardagar och under helgerna. 

Varmt välkommen!

Dela