När vi fick sällskap av SVT och programmet ”Bästa träningen” i yogasalen

bästa-träningen

Under hösten 2019 följde Johan och Therese med oss in i vår varma och härliga yogasal för första gången, tätt följt av ett filmteam som skulle dokumentera deras resa.

Johan och Therese hade inte yogat innan och i programmet får du som tittare följa deras yogaresa som pågår i åtta veckor, under guidning av en alldeles egen yogacoach Angelica Majoros. I programmet undersöker och mäter idrottsforskare resultaten både före och efter programmet. Vi får tydligt se vad yogan ger för hälsofördelar.

Något som är uppenbart och som man ser efter endast 8 veckors yogande är att några av de mest vanligaste och farligaste sjukdomar såsom hjärt-och kärlsjukdomar, stressrelaterade sjukdomar och högt blodtryck bla är några av de sjukdomar som påverkas i positiv bemärkelse av yogan. Sänkt blodtryck, förbättrad kvalité av blodkärlen, ökad sömnkvalité och en förbättring av det allmänna välmåendet är några av de effekter som paret upplevde. Detta är bara några av de positiva resultat som du dokumenterat får av yogan. Det är naturligtvis inte bara yogan i sig utan även hur du yogar!

Vill du också sänka ditt blodtryck, förbättra dina blodkärl, minska din stress och förbättra ditt välmående? Gör som Johan och Therese i ”Bästa Träningen”, kom till oss på Hot Yoga Stockholm och yoga. Hos oss undervisar vi yogan på ett långsiktigt, hälsosamt och välgörande sätt. Vi hjälper dig på vägen!

Programmet finns tillgängligt på SVT Play, Bästa träningen.
Vidare läsning om Hot Yoga Stockholm och serien:

Dela