Vilket kort passar bäst?

image-035

Vi har utformat olika kort för olika behov för att ge våra elever möjlighet att yoga efter sina förutsättningar. Här hittar du en prisjämförelse så att du på ett enkelt sätt kan hitta ett yogakort som känns givande för din yogautövning.

Yogakort med bindningstid

 • Månadsdragning, yoga 1 g/v: Passar dig som har begränsat med tid men ändå vill få in yogan i ditt liv, kanske som ett komplement till annan träning. Att yoga en gång i veckan är starten till ett liv med mindre smärta och mindre stress.
  Jämförspris: 136*/113 kr per klass. Ett betydligt förmånligare alternativ för dig som funderar på ett klippkort för 188 kr/klass eller drop-in för 275 kr/klass.
 • Månadsdragning, yoga 2 ggr/v: Passar dig som vill skapa bättre rutiner i ditt liv, börja läka gamla skador, justera eventuella obalanser som din kropp har. Minska stressen och öka energin. Du kanske fortfarande har yogan som ett alternativ till annan träning men vill ändå skapa bättre förutsättningar för att din kropp och ditt huvud ska må ännu bättre än den gör idag.
  Jämförspris: 80*/68 kr per klass, jämfört med ett klippkort som kostar 188 kr/klass.
 • Månadsdragning, yoga 3 ggr/v: Är kortet för dig som verkligen vill uppnå stora förändringar i ditt liv. Det är ett kort för dig som vill se resultat på ganska kort tid och kanske utvecklingar du inte trodde var möjliga. För dig som inte vill vänta för länge på att läka/hela din kropp och ditt sinne. Du kommer med detta kort sannolikt att få uppleva stora förändringar i ditt liv; ett inre lugn, mer kraft, betydligt mindre smärta, återställning av obalanser och mycket mer.
  Jämförspris: 65*/53 per klass. Att jämföra med klippkort som kostar 188 kr/klass eller månadskort 140 kr/klass.
 • Månadsdragning, obegränsad yoga: Detta kort ger dig total flexibilitet och förutsättningar för totalt välmående! Du kan ta del av alla våra klasser varje vecka, alla tider på dygnet, precis hur mycket du vill. Med detta kort kommer du med största sannolikhet att förändra ditt liv till det bättre, på precis alla sätt, på alla plan. Både fysiskt, mentalt och själsligt.
  Jämförspris: 33*/28 kr per klass. Att jämföra med vanligt månadskort som skulle ha kostat 55*/36 kr/dag.

Den största fördelen med att binda sig till ett kort med månadsdragning, utöver ett lägre pris på sikt, är att du gör ett åtagande och en investering i dig själv. Vi har märkt att om man åtar sig att yoga ökar också sannolikheten att man tar sig till yogasalen och gör det till en naturlig del av vardagen. I bästa fall märker man samma effekt i andra aspekter av livet. 

Övriga kort

Vi har även yogakort för dig som vill gå mer sporadiskt eller periodvis. Ett klippkort kan passa dig som vill göra utrymme för mer yoga i ditt liv men som vill gå lite mer utspritt över tid. Våra vecko- eller månadskort kanske passar dig som vill gå lite mer intensivt i olika perioder i ditt liv, eller befinner dig på resande fot. Är du osäker är du alltid välkommen att komma på drop-in! Mer information finns att hitta på vår prissida.

Förändring och resultat kostar – det kostar i form av ett åtagande. Vi är övertygade om att det är värt det!

Dela
Dela på facebook
Dela på email
Dela på pinterest