Vilket kort passar bäst?

image-035

Vi har utformat olika kort för olika behov för att ge våra elever möjlighet att yoga efter sina förutsättningar. Här hittar du en prisjämförelse så att du på ett enkelt sätt kan hitta ett yogakort som känns givande för din yogautövning.

Är du ny hos oss? Då har vi följande erbjudanden

– Introduktionskort 14 dagars obegränsad yoga: 499 kr
– Månad efter INTRO (inhandlas under INTRO-perioden): 990 kr
– 10-klipp (inhandlas under INTRO-perioden): 1700 kr
– Autopay obegränsad yoga 12 mån bindningstid: 790 kr/m (gäller om du binder upp dig inom din Introduktionskorts-period om 14 dagar)

Våra mest förmånliga och flexibla yogakort är våra Autopay-kort nedan


Yogakort med 12 mån bindningstid alternativt utan bindningstid

 • Yoga 1 g/v:
  – 12 mån bindningstid:  590 kr/m alla tider, 490 kr/m dagtid vardagar
  – utan bindningstid: 770 kr/m alla tider, 630 kr/m dagtid vardagar
  Passar dig som har begränsat med tid men ändå vill få in yogan i ditt liv, kanske som ett komplement till annan träning. Att yoga en gång i veckan är starten till ett liv med mindre smärta och mindre stress.

  Jämförelsepris: 113-192 kr per klass. Ett betydligt förmånligare alternativ för dig som funderar på ett klippkort för 200 kr/klass eller drop-in för 299 kr/klass.

 • Yoga 2 ggr/v:
  12 mån bindningstid: 760 kr/m alla tider, 660 kr/m dagtid vardagar
  – utan bindningstid: 990 kr/m alla tider, 850 kr/m dagtid vardagar
  Passar dig som vill skapa bättre rutiner i ditt liv, börja läka gamla skador, justera eventuella obalanser som din kropp har. Minska stressen och öka energin. Du kanske fortfarande har yogan som ett alternativ till annan träning men vill ändå skapa bättre förutsättningar för att din kropp och ditt huvud ska må ännu bättre än den gör idag.

  Jämförelsepris
  : 83-124 kr per klass, jämfört med ett klippkort som kostar 200 kr/klass
  .

 • Obegränsad yoga:
  12 mån bindningstid, 990 kr/m alla tider, 850 kr/m dagtid vardagar
  – utan bindningstid: 1290 kr/m alla tider, 1090 kr/m dagtid vardagar
  Detta kort ger dig total flexibilitet och förutsättningar för totalt välmående! Du kan ta del av alla våra klasser varje vecka, alla tider på dygnet, precis hur mycket du vill. Med detta kort kommer du med största sannolikhet att förändra ditt liv till det bättre, på precis alla sätt, på alla plan. Både fysiskt, mentalt och själsligt.

  Jämförelsepris
  : 28-43 kr per dag. Att jämföra med vanligt månadskort som skulle ha kostat 40-59 kr per dag.

Den största fördelen med att binda sig till ett kort med Autopay, utöver ett lägre pris på sikt, är att du gör ett åtagande och en investering i dig själv. Vi har märkt att om man åtar sig att yoga ökar också sannolikheten att man tar sig till yogasalen och gör det till en naturlig del av vardagen. I bästa fall märker man samma effekt i andra aspekter av livet.

Övriga yogakort

Vi har även yogakort för dig som vill gå mer sporadiskt eller periodvis. Ett klippkort kan passa dig som vill göra utrymme för mer yoga i ditt liv men som vill gå lite mer utspritt över tid. Våra vecko- eller månadskort kanske passar dig som vill gå lite mer intensivt i olika perioder i ditt liv, eller befinner dig på resande fot. Är du osäker är du alltid välkommen att komma på drop-in! Mer information finns att hitta på vår prissida.

Förändring och resultat kostar – det kostar i form av ett åtagande. Vi är övertygade om att det är värt det!

Dela