Workshop – Bakåtböjar och Core

AMBakböj

I denna workshop kommer vi att gå igenom hur du kan förbättra, fördjupa och utveckla dina bakåtböjar på ett säkert, skadefritt och hälsosamt sätt. Allt utifrån ett stadigt och stabilt bäcken med stöd av en stark core.

Att veta vilka huvudmuskler och vilka hjälpmuskler som behövs i bakåtböjarna är mycket viktigt för att de ska vara säkra, sköna och verkningsfulla. Att också veta hur man jobbar med sitt bäcken och ha en stark och stadig core är lika viktigt för att både minimera skaderisker, för att använda sin energi på rätt sätt och för att kunna gå djupare i sina poser utan att få ont.

Detta är en workshop för såväl nybörjare som vana yogisar. Vi kommer att gå igenom enkla men effektiva tekniker för att använda de muskler som krävs för att skapa balans och minska skaderisken i din yogautövning. Du kommer att få svar på frågor som:

  • Vad hindrar mig i mina bakåtböjar?
  • Vad ska jag göra för att förbättra mina bakåtböjar?
  • Hur kan jag gå djupare i poserna utan att få ont och känna mig stadig?

Det kommer att vara en praktisk workshop där du kommer att få jobba på yogamattan med relativt enkla övningar för att på så sätt hitta de muskler som behövs för att skapa stabilitet och stöd och samtidigt de muskler som behövs för att utveckla och fördjupa dina bakåtböjar. Det kommer att finnas utrymme att ställa frågor för dom som vill.

Lördag 6/11 kl. 11.00-13.00
Pris: 275 SEK

Anmäl dig i studion eller här.

Dela