WORKSHOP 14/10 – Grunda dig och frigör din twist!

Grunda dig och frige din twist!

I denna workshop får du lära dig allt om twistar/rotationer, vilket är en av kroppens sju grundrörelser. Dessa grundrörelser är oerhört viktiga för att bibehålla en stark, mjuk och balanserad kropp. I yogan strävar vi efter just balans!
 

Vi kommer att lära oss vilka förutsättningar som behövs för att kunna utöva dessa twistar på ett sätt som passar just din kropp. För alla kroppar är olika och vi behöver därför placera våra kroppsdelar på lite olika ställen för att twisten ska bli en välgörande position och inte tvärtom. Vi kommer att belysa vikten av att en stark grundning är en viktig förutsättning för att en god twist ska vara möjlig.

Vad innehåller workshopen?

 

  • En del teori för att få en förståelse för anatomin kring twistar
  • Läraren kommer att demonstrera både ”bra och mindre bra twistar” då det ibland kan vara lättare att förstå rent visuellt
  • Större delen kommer att vara praktisk där man med guidning av läraren får möjlighet att utforska flera olika twistar för att känna och medvetandegöra hur just din egen kropp behöver ta sig an dessa poser.  
  • Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor
  • Workshopen avslutas med en guidad avslappning

Det här är ett perfekt tillfälle både för dig som är ny och vill lära dig viktiga grunder, eller för dig som gått länge och vill repetera dina kunskaper. Poser som gås igenom kommer både från BY/Hatha samt Vinyasa-traditionen

Workshopen leds av en av studions huvudlärare samt ägare Angelica Majoros.

Tid: lör 14/10 kl. 11-13
Pris: 350 SEK
Pris för dig med årskort/månadsdragning: 275 SEK (använd koden ÅRSKORT23 TWIST)

 

Dela