WORKSHOPS

Flera gånger per år erbjuder vi våra elever workshops med olika fokus. Att delta i våra workshops är en fantastiskt möjlighet att ta din yogapraktik ett steg längre.

Våra workshops kan t.ex. ha ett fysiskt fokus där du får konkreta, tekniska tips och får träna på att att utföra yogapositionerna på ett hälsosamt och effektivt sätt.

Vi erbjuder även workshops med fokus på andning, meditation och/eller yogafilosofi för dig som vill fördjupa dig även inom de icka-fysiska grenarna av yogan. Oavsett fokus så håller våra workshops alltid hög nivå och leds antingen av någon av våra mest erfarna yogalärare eller av vår fantastiska mentor Sherie van den Wijngaard.

KOMMANDE WORKSHOPS

Surya Namaskar and beginner Vinyasa transitions
Lö: 22/1 kl. 13.00-15.30
Pris: 450 SEK

I denna workshop går Sherie igenom grunderna i solhälsningar (surya namaskar) samt tekniker för att effektivt och säkert röra sig mellan olika asanas i en vinyasaklass. Denna workshop passar dig som är intresserad av att lära dig mer om vinyasa-tekniken men ger även en ökad kroppskännedom som du kan använda i alla våra klasser. 

Pranayama and Pratyahara
Sö: 23/1 kl. 11.30-13.30
Pris: 400 SEK

Sherie kommer att leda oss genom ett antal pranayamas (andningsövningar) samt tekniker för att arbeta med pratyahara. Pratyahara handlar om att undvika att låta sig distraheras av intryck från våra sinnen och är en förutsättning för att kunna gå vidare till fokus och meditation som är de kommande två stegen i Patanjalis 8-faldiga yogiska väg. En workshop som är för alla och där du får chansen att både varva ner och fylla på med energi.