WORKSHOPS

Flera gånger per år erbjuder vi våra elever workshops med olika fokus. Att delta i våra workshops är en fantastiskt möjlighet att ta din yogapraktik ett steg längre.

Våra workshops kan t.ex. ha ett fysiskt fokus där du får konkreta, tekniska tips och får träna på att att utföra yogapositionerna på ett hälsosamt och effektivt sätt.

Vi erbjuder även workshops med fokus på andning, meditation och/eller yogafilosofi för dig som vill fördjupa dig även inom de icka-fysiska grenarna av yogan. Oavsett fokus så håller våra workshops alltid hög nivå och leds antingen av någon av våra mest erfarna yogalärare eller av vår fantastiska mentor Sherie van den Wijngaard.

KOMMANDE WORKSHOPS

Stay grounded! Fokus på stabilitet & grundning

Tid: lör 25/3 kl. 11-13
Pris: 350 SEK
Pris för dig med årskort/månadsdragning: 275 SEK (använd koden ÅRSKORT23)

I denna workshop får du lära dig att skapa en stabil och stadig grund i fötter, knän och höfter – hur du hittar dina så kallade bandhas. Vi fokuserar på att utforska relationen mellan kroppen och golvet och på vilket sätt vi skapar stabilitet runt lederna. Denna gång kommer vi framförallt fokusera på underkroppen.

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som är ny och vill lära dig viktiga grunder, eller för dig som gått länge och vill repetera dina kunskaper.


BOKA DIN PLATS HÄR