Gör yogan till en del av din vardag

2kopia

Av erfarenhet vet vi att åtar man sig att yoga så får man ta del av en mängd positiva effekter, och det ganska omgående, resultaten kommer fort! Den största effekten får du om du yogar regelbundet. Det kan räcka med en gång i veckan – det behöver inte vara varje dag. Men just regelbundenheten är den stora vinsten och det som kommer att hjälpa dig att hitta en rutin med att få in yogan i din vardag. Och får du in yogan i din vardag så kommer du att uppleva en mängd positiva effekter.

Vetenskapliga undersökningar har visat resultat såsom; minskad smärta, lägre blodtryck, bättre kvalité på blodkärlen, förbättrad sömn, förbättrat välmående och mindre stress, bättre balans, mjukare och starkare muskler, samt mycket mer, och allt detta ganska snabbt dessutom. Så vänta inte med att fortsätta din yogaresa. Fortsätt att yoga eller börja nu om du inte redan har gjort det.

Vi har en mängd olika yogakort hos oss. De korten som hjälper dig att få in en regelbundenhet är de korten där du kan yoga obegränsat eller de kortet där du binder upp dig att yoga mellan 1-2 ggr/v. Den största fördelen med att binda sig till ett månadskort – utöver det låga priset – är att du gör ett åtagande och en investering i dig själv. Vi har märkt att om man åtar sig att yoga ökar också sannolikheten att man tar sig till yogasalen och gör det till en naturlig del av vardagen. I bästa fall märker man samma effekt i andra aspekter av livet. Förändring och resultat kostar, det kostar i form av ett åtagande. Vi är övertygade om att det är värt det!

Naturligtvis har vi även andra yogakort där du inte binder upp dig. Det viktigaste är att du känner att du hittar något som passar dig och din livssituation, då ökar chanserna att du skapar de förutsättningar som krävs i vardagen för att kunna yoga. Har du svårt att bestämma dig så hjälper vi dig gärna. Du hittar våra yogakortsalternativ här.

Tips!

Du kan hämta ut kvitto på ditt yogakort och lämna in som underlag för friskvård. Vi är även anslutna till Benify, Epassi och Wellnet, då går du som friskvårdskund in i respektive portal och genomför ditt köp för att ladda på ditt kort hos oss.

Dela