YOGA PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag banner (2)

– och ta med någon du tycker om, för bara 50 kr*!

Tisdag den 14 februari är det kärlekens dag – alla hjärtans dag. Vi på Hot Yoga Stockholm känner stark kärlek till yogan och vill sprida den kärleken till fler, förstås! Vad passar inte bättre än att du som yogar hos oss då får möjlighet att ta med en vän för endast 50 kr* denna dag?

HUR GÅR DET TILL?

Du som har ett aktivt yogakort hos oss kan ta med dig 1 vän som inte har ett aktivt yogakort hos oss. Din vän får då yoga för endast 50 kr. För att ta del av erbjudandet behöver din vän registrera sig och boka online. Erbjudandet gäller samtliga klasser den 14 februari 2023.

DENNA DAG ÄR ALLA KLASSER BOKNINGSBARA – BOKNING REKOMMENDERAS!

Under denna dag erbjuder vi bokning på våra klasser. Du som redan är medlem hos oss kan förstås också som vanligt dyka upp helt obokad, vi brukar oftast ha lediga platser för de som vill yoga men just denna dag rekommenderar vi att boka om du vill vara säker på att få plats. Vi öppnar 30 min innan klassen börjar och vi stänger 10 min innan klasstart. Kom i god tid till klassen du vill delta på, speciellt om din vän kommer till oss för första gången.

SE SCHEMA OCH BOKA DIN PLATS HÄR

HÄR KAN DIN VÄN KÖPA SITT ALLA HJÄRTANS DROP-IN FÖR 50 KR

Varmt välkomna önskar teamet på Hot Yoga Stockholm!

*Erbjudandet gäller för 1 person utan aktivt kort hos oss som medföljer en vän med aktivt kort.

Dela