YOGARESA till Grinda 22-24 maj 2020

Solnedgång-klippor-Grinda-768x1152

För många snurrar livet på i ett väldigt högt tempo och det är lätt att dras med i det och känna att tiden inte räcker till. Enda sättet att orka med allt man behöver göra är att ge sig själv både energi och påfyllning. Samtidigt som man ser till att möjlighet för återhämtning och vila finns. Att investera i sitt eget välmående är alltid lösningen!

Vi erbjuder dig denna helg, möjligheten att följa med till charmiga och härliga GRINDA i Stockholms skärgård där vi kommer att bo på Grinda Värdshus. Du kan delta i våra dagliga yogaklasser, en workshop men erbjuds även tid för lugn och ro. För de som vill kommer vi att ha tillgång till Värdshusets bastuflotte och kajaker. Vill du ligga på rummet och läsa en bok eller ta en promenad på ön får du naturligtvis göra det. Allt är frivilligt. Det enda som är obligatoriskt är att ANDAS!

Detta ingår                                                 

  • Helpension på mysiga GRINDA Värdshus: Vi ankommer fredag tidig eftermiddag och avresan går vid söndag sen eftermiddag.              
  • Delat eller eget boende                                      
  • Dagliga yogaklasser               
  • Workshop
  • Tillgång till bastuflotte och kajaker
  • Trevligt umgänge, lugn och ro i fantastisk miljö

Priser

Eget boende: 5 500 SEK
Delat boende: 3 950SEK

Boka via email till retreat@hotyogasthlm.se.

Bokningsregler: Anmälan sker genom att du mailar oss på retreat@hotyogasthlm.se, får din plats konfirmerad via email samt betalar anmälningsavgiften på 1500 kr i receptionen i studion. Du blir då garanterad en plats och anmälan blir bindande. Avbokning kan sedan endast ske vid sjukdom/skada mot uppvisande av läkarintyg. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning. Resterande belopp ska sedan betalas senast den 1/4 2020. Fram t.o.m. 1/4 2020 gäller återbetalning av det inbetalade beloppet (förutom anmälningsavgiften) vid avbokning p.g.a. skada/sjukdom. Om avbokning sker efter den 1/4 men före den 10/5 2020 återbetalas 50% av det totala beloppet, efter den 10/5 sker ingen återbetalning. Många har ett bra avbeställningsskydd när man betalar med sitt bankkort, eller via sin hemförsäkring. Det är något du kan kolla upp själv.

Dela