Yogasommaren 2023

SOMMARKORT banner

Nu är sommaren här och kanske även lite extra tid för lugn och ro. Många blir semesterlediga, andra jobbar på, några åker iväg och vissa blir kvar hemma. Oavsett vad du ska göra i sommar vill vi såklart uppmuntra dig till att hålla kvar vid din yogarutin. En stund i salen är värdefull tid för dig själv och ett perfekt sätt att ladda om batterierna inför, under eller efter både jobb och ledighet.

Yoga är alltid en bra idé, även i sommar

Förutom att en fortsatt yogapraktik är bra för kropp och själ är det också ett smidigt sätt att garantera värme och slippa undan eventuellt sommarregn att komma in till oss.

Men om det är en solig dag då? Ja, visst älskar vi att vara i solen, men ska du gömma dig undan solens strålar en stund föreslår vi att du gör det hos oss. Värmen kan du fortsätta njuta av inne i salen.

Oavsett väder kommer vi ha klasser hela sommaren, med lite anpassat schema (stängt 28/7-1/8). Så kom och yoga, helt enkelt! Schemat hittar du här.

Sommarutmaning: gör något yogiskt varje dag! #HYSsommarutmaning

Under våren och hösten ordnar vi alltid en 30-dagarsutmaning. Nu under sommaren vill vi tipsa om att du kan göra din egen yogautmaning, där du gör något yoga-aktigt varje dag i 30 dagar. Det behöver inte vara mer än 10 min andning eller avslappning. Det kan också vara en online-klass. Eller en klass på studion. Kanske en mindful-promenad, eller bara stå och rota fötterna i gräset i någon minut och känn in kroppen. Det behöver inte vara mer än några minuter de dagar när tid och energi ska gå till annat. 

Lägg gärna upp bilder på Instagram och tagga oss @hotyogastockholm och berätta vad du gör under din sommarutmaning. Dela och hämta inspiration under taggen #HYSsommarutmaning

Sommarkortet – för dig som är hemma mestadelen av sommaren

Med vårt sommarkort får du yoga hur mycket du vill i tre månader. Ska du iväg till sommarstugan, skärgården eller playan kan du yoga ändå med tillgång till vårt onlinebibliotek av yogaklasser som ingår i sommarkortet.

Köp yogakortet för endast 2500kr här (ord. pris 4600kr för 3-månaderskort. 399kr/mån för onlinekort ingår). Starta när du vill. Kortet är giltigt till senast 30 september.

Onlineklasser – för dig som reser bort

Ska du resa, åka till landet eller av annan anledning vara borta från studion i sommar? Ingen fara, yogan kan du få till ändå! Vi har ett härligt utbud av förinspelade yogaklasser i vårt online-bibliotek, så att du kan yoga när och var du vill.

För dig som är årskortsmedlem hos oss ingår tillgången till våra online-klasser i ditt medlemskap. Om du inte är årskortsmedlem kan du köpa ett online-kort i vår webbshop här. 

Klicka här för att komma till de inspelade klasserna och maila oss på info@hotyogasthlm.se för att få lösenordet.

 

Med dessa yoga-tips vill vi på Hot Yoga Stockholm önska dig en underbar sommar!

Dela