Så här fungerar det att ta våra inspelade online-klasser

seated-position

Förutom ett härligt utbud av klasser på plats i studion, varje dag året om, så har vi även ett online-bibliotek av förinspelade yogaklasser. Dessa passar perfekt när du är på resande fot eller av annan anledning inte kan komma in till studion, men ändå vill yoga.

För dig som är årskortsmedlem hos oss ingår tillgången till våra online-klasser. Om du inte är årskortsmedlem kan du köpa ett online-kort i vår webbshop här. 

Klicka här för att komma till de inspelade klasserna och maila oss på info@hotyogasthlm.se för att få lösenordet.

Att tänka på när du tar en inspelad online-klass

När du yogar med våra inspelade klasser är fördelen naturligtvis att du kan göra det precis när det passar dig men detta kan för en del även innebära att klassen skjuts upp och kanske inte blir av alls. Vi rekommenderar därför att du bestämmer dig i förväg när du ska ta dessa klasser, precis som när du planerar att komma till studion och ta en klass.

Nedan finns några fler tips för dig som vill komma igång med att yoga online:

  • Försök hitta ett neutralt utrymme i ditt hem där det finns tillräckligt med plats för att röra dig fritt.
  • Tänk på att du inte kommer att bli lika varm och svettig som när du är i yogasalen, så anpassa din klädsel efter temperaturen. Det kan vara skönt med en filt eller ett par sockor när det är dags för sista Savasana.
  • Online-klasserna har samma format som våra ordinarie klasser. Läraren ger muntliga instruktioner precis som när vi yogar tillsammans i salen, så det enda du behöver göra är att följa instruktionerna och försöka vara närvarande i stunden.

Vi hoppas att du kommer att njuta av yogan där hemma lika mycket som du skulle ha gjort i yogasalen!

Dela