WORKSHOPS & TEKNIKKLASSER

Flera gånger per år erbjuder vi våra elever workshops och teknikklasser med olika fokus. Att delta i våra workshops och teknikklasser är en fantastiskt möjlighet att ta din yogapraktik ett steg längre.

Våra workshops kan t.ex. ha ett fysiskt fokus där du får konkreta, tekniska tips och får träna på att att utföra yogapositionerna på ett hälsosamt och effektivt sätt.

Vi erbjuder även workshops med fokus på andning, meditation och/eller yogafilosofi för dig som vill fördjupa dig även inom de icka-fysiska grenarna av yogan.

Våra teknikklasser ger dig den perfekta mixen mellan en workshop och en klass. 

Oavsett fokus så håller våra workshops och teknikklasser alltid hög nivå och leds antingen av någon av våra mest erfarna yogalärare eller av vår fantastiska mentor Sherie van den Wijngaard.

KOMMANDE

Teknikklass med fokus på höft- och bäckenstabilitet

Tid: ons 26/4 kl. 19-21
Pris: 150 SEK (gratis för dig med årskort/12 mån månadsdragning)

I denna klass lägger vi extra fokus på hur du stabiliserar dina höfter och ditt bäcken. Några utvalda poser där höftstabilitet är extra viktigt kommer att brytas ner och demonstreras. Ett utmärkt tillfälle att fördjupa dig, öka din kroppsmedvetenhet och kanske få kontakt med lite nya muskler.
 
Med denna kunskap blir din yogautövning ännu mer välgörande och samtidigt mer njutbar!